Erasmus+ 2021-2027

Vieți mai împlinite, minți mai deschise prin intermediul programului UE pentru educație, formare, tineret și sport.

Mobilitatea Erasmus+ are efecte pozitive asupra dezvoltării educaționale, sociale, personale și profesionale, prin faptul că îmbunătățește cunoștințele, aptitudinile și atitudinile, îmbunătățește capacitatea de inserție profesională, contribuie la consolidarea încrederii și a independenței, stimulează curiozitatea și inovarea, promovează înțelegerea altor persoane și creează un sentiment de apartenență europeană.

30% din buget va fi investit în proiecte de cooperare și în activități de elaborare a politicilor, în cadrul cărora organizațiile câștigă experiență în cooperarea internațională, își consolidează capacitățile, produc abordări inovatoare, fac schimb de bune practici și colaborează în rețea.

Prin aceste acțiuni, Erasmus+ va juca un rol important în consolidarea rezilienței și în sprijinirea redresării și a inovării în domeniile educației, formării, tineretului și sportului.

logo-CNBS_Erasmus+

Erasmus+ 2021-2027 : vieți mai împlinite, minți mai deschise prin intermediul programului UE pentru educație, formare, tineret și sport.