Proiectul “Preserving Biodiversity, Protecting Ourselves” a ajuns la final

Ediția din acest an a celui mai mare eveniment anual de mediu din Europa, Săptămâna verde a UE 2020, se incheie. In Săptămâna verde a UE s-au desfasurat evenimente față în față, evenimente virtuale și pe rețelele de socializare, dovedind și în mijlocul unei pandemii, conștientizarea urgenței și a necesității remedierii relației omului cu natura.
Săptămâna verde a UE 2020 care a avut mii de participanti, a inclus un eveniment de deschidere la Lisabona, o conferință virtuală la nivel înalt la Bruxelles (cu peste 30 de discuții și multe expoziții virtuale) și peste 200 de evenimente partenere în toată Europa.
Colegiul National “Barbu Stirbei” prin echipa proiectului “Preserving Biodiversity, Protecting Ourselvesa” a organizat si desfasurat activitati față în față si virtuale, participand inclusiv la conferința virtuală de la Bruxelles.
Am reusit impreuna, sa facem din acest proiect un eveniment central al scolii noastre timp de 10 zile. Cadrele didactice si didactice auxiliare din echipa de proiect transmit felicitări elevilor participanti și mulțumiri pentru seriozitate, creativitate și implicare.
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de noi.
Participanti:
*253 elevi din clasele IX-XII
* 15 cadre didactice si didactice auxiliare
(Marinela Dinca, Marica Carmen, Amza Eufrosina, Ioana Nicoleta, Cristian Marioara, Preda Gratiela, Gabreanu Mirela, Visinescu Alina, Dumitru Tanta, Teodorescu Madalina, Racman Ionica, Stan Daniela, Florescu Cosmin, Puisor Cristian Silvian, Stan Ionut).
Pagina de Facebook a proiectului:
Captură