Mesajul conducerii colegiului la început de an școlar 2020-2021

Dragi elevi, stimați părinți și profesori,

Pe măsură ce planificăm un viitor sigur, în ciuda situației incerte în care ne aflăm, prioritatea noastră va fi în continuare să ne asigurăm că:

fiecare elev, în fiecare zi găsește o modalitate de a se simți conectat,

fiecare elev, în fiecare zi este provocat de noi experiențe și fiecare elev, pe zi ce trece, va putea deveni un campion în domeniul său preferat.

Primăvara anului 2020 a provocat personalul didactic și elevii să găsească un nou normal pentru învățare si ne-a conectat unii cu alții în moduri noi.

Normal este un cuvânt atât de simplu și scopul nostru la Colegiul Naţional “Barbu Ştirbei” nu înseamnă să găsim doar noul nostru “normal”, ci să folosim acest timp ca o experiență de învățare care va avea un impact pentru totdeauna asupra mediului de învățare în CNBS. În fiecare săptămână vor exista noi tipuri de experiențe de învățare pe care profesorii le pilotează și o mare parte din ceea ce elevii învață acum, în anii de liceu, va continua să fie folosit în viitor. Noua situație poate să nu para „normală”, dar învățarea noastră nu numai că va continua, ci și va prospera. Abia așteptăm să trecem la următoarea fază de învățare și știm ca toți elevii care se întorc și cei noi care vin la Colegiul Naţional “Barbu Ştirbei” vor fi întâmpinați cu brațele deschise.

Ne-am angajat să menținem standarde înalte, astfel încât să nu-i lipsim de oportunități pe elevii noștri, să se simtă provocați zilnic, beneficiind de un proces instructiv-educativ de înaltă calitate și să aibă o mare varietate de opțiuni pentru a se conecta la școala și colegii lor.

Stimaţi părinţi! Rezultatele instituţiei noastre vă aparţin, deopotrivă şi D-voastră, atât noi, profesorii, cât şi dumneavoastră, părinţii, luptând pentru acelaşi vis: acela de a-i face fericiţi, sănătoşi, întelepţi și educați pe copiii noştri. Vă lansăm invitația de a participa activ în educaţia copiilor, de a fi prezenţi în viaţa şcolii alături de profesorii copiilor dumneavoastră.

Stimați colegi profesori! Vă adresăm îndemnul de a vă pune în slujba şcolii, cu aceeaşi competenţă, dăruire şi tenacitate de care mereu aţi dat dovadă, vă dorim un an școlar plin de reușite, un an care să aducă un plus de performanță și un plus de apreciere a muncii dumneavoastră.

Vă dorim tuturor un an școlar 2020-2021 plin de reușite si multă sănătate.

Conducerea Colegiului Naţional „Barbu Ştirbei” Călăraşi

 Informații pentru prima zi de școala, ziua de 14 septembrie 2020 AICI