#EuroscolaRO2019

    Colegiul Național ,,Barbu Stirbei’’ anunță demararea campaniei Educația schimbă vieți, proiect de campanie de informare și conștientizare a publicului larg cu privire la rolul educației și al învățării unei meserii pornind de la o poveste de succes identificata de  echipa CNBS Euroscola 2019, cea a Prof. univ. dr. CONSTANTIN BRATIANU.

    Campania de informare și conștientizare va fi concepută pentru  a promova abordarea învățării pe tot parcursul vieții si pentru a evidentia importanta tuturor formelor de educatie (formală, non-formală si informală) si se inscrie in cadrul strategic „Educaţie şi formare 2020” (ET 2020) sub egida caruia se desfasoara editia a XII-a Concursului National Euroscola 2019.

    Echipa Euroscola 2019 a CNBS va  desfasura aceasta campanie in perioada  27 iulie – 22 octombrie 2019.  Campania de promovare se va concretiza prin activitati de informare si conștientizare a rolului educației și formării profesionale în atingerea potențialului fiecărui cetățean și asigurarea prosperității economice durabile, precum și conștientizarea beneficiilor pe plan personal și la nivelul comunității. Speram ca rezultatele campaniei sa evidentieze impactul implementarii acesteia asupra elevilor participanti la proiect, cat si a comunitatii locale.

Echipa de proiect Euroscola 2019